Medyada Medipol

MEDİPOL MEGA ÜNİVERSİTE HASTANESİ’NE DÜNYA İSLAM SAĞLIK BİRLİĞİ ZİYARETİ

Dünya İslam Sağlık Birliği, Medipol Mega Üniversite Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastanede, 46 ülkeyi temsilen Sağlık Bakanlığı yetkilileri, Dünya İslam Sağlık Birliği üye ülke temsilcileri, dernek başkanları ve bürokratlar olmak üzere alanında uzman 120 kişi ağırlandı.

MEDİPOL’ÜN MİNİK MUCİZELERİ DÜNYA PREMATÜRE GÜNÜ’NDE BULUŞTU

Medipol Mega Üniversite Hastanesi’nde, 17 Kasım Dünya Prematüre Günü kapsamında deneyim paylaşmak ve farkındalığı arttırmak amacıyla etkinlik gerçekleştirildi. Hayata tutunmak için var gücüyle çalışan mucize bebeklerin ailelerinin doğum sonrası süreçte yaşadıklarını paylaştığı etkinlikte, tüm çocuklar birlikte keyifli vakit geçirdiler.

MEDİPOL ÇOCUK ŞENLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Çocuk Dostu Hastane” projesi kapsamında, Medipol Mega Üniversite Hastanesi’nde tedavi gören minik kahramanlar için Medipol Üniversitesi Deneyimsel Eğitim Kulübü’nün 230 üyesi çocukların hastane korkusunu yenmelerini sağlıyor.

Yenidoğan Cildi Bakteriyel Enfeksiyonlara Yatkındır

Özellikle kış mevsiminde hassas cilde sahip bebeklerin bakımlarına çok dikkat edilmelidir.

Tablet, telefon göz bozuyor!

Uzun süre tablet, televizyon ve bilgisayar ekranına bakmak göz sağlığımızı bozabiliyor. Özellikle küçük yaştan itibaren çocukların kullandığı bu akıllı cihazları, onlara nasıl ve ne kadar kullandırmalıyız?

Medipol Mega Üniversite Hastanesin'den Acil Çağrı

Bir insan hayatının gelecek 20 yılını hasarsız kurtarabiliriz. Acil Sağlık Hizmetleri haftası, 112’nin nasıl kullanılması gerektiği konusunda bilinci arttırmak adına 1-7 Aralık tarihleri arasında kutlanıyor. Acil sağlık hizmetlerinde saniyelerin bile önemli olduğunu vurgulayan Medipol Mega Üniversite Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Prof. Dr. Mehtap Bulut, "Gereksiz yere 112’yi meşgul etmeyin. Kalıcı hasar olmadan belki de bir insan hayatının gelecek 20 yılını kurtarabiliriz." dedi.

Dünya Engelliler Günü ve Ortopedik Sorunlar

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Başkanımız Prof.Dr. Ahmet Murat Bülbül ile röportaj gerçekleştirdik. Ülkemizdeki ortopedik sorunlar, protez ameliyatları gibi çarpıcı konulara değindik.

“Medipol Sağlık Grubu” Halk Oylaması ile Sağlık Alanında Zirve’de

Türkiye’nin ekonomi, sağlık, inşaat, gıda ve daha birçok alanda başarılı iş insanları ve değerli markaları “İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi” etkinlikleri kapsamında 4 Aralık Pazartesi gecesi bir araya geldi. Zirve kapsamında gerçekleşen “1’inci Türkiye Altın Marka Ödül” töreninde sağlık alanında, halk oylamasıyla “Medipol Sağlık Grubu” birinci oldu.

Medipol

Medipol Mega, "Yılın Sağlık Kuruluşu" Seçildi.

Şehir Ödülleri Türkiye (International City Awards Turkey) kapsamında Medipol Mega Üniversite Hastanesi’ne, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteklediği ‘Yaşayan Şehirler’ isimli platform tarafından “Yılın Sağlık Kuruluşu” ödülü verildi.